Akoestisch plafond

plafond

Nieuwe bouwvoorschriften in het Verenigd Koninkrijk hebben geluidsreductie in nieuwe woningbouw verplicht gesteld. Dit zorgt voor een duidelijk ontwerp en helpt om maximaal voordeel te halen uit uw nieuwe geluiddichte plafond. Het akoestisch plafond is een tijdelijke akoestische behandeling voor nieuwbouwprojecten waarbij de plafondhoogte niet meer dan 600 mm mag bedragen. Het kan ook worden gebruikt als een tijdelijk akoestisch plafond voor renovatiewerkzaamheden.

Het akoestisch product wordt aangebracht in ‘slabs’, d.w.z. één dikke ‘abbling’-laag. Hierdoor wordt het geluid gescheiden van de rest van het plafond en ontstaat er een ‘natte muur’ die tegelijkertijd een solide basis vormt voor geluidsdemping onder het nog uit te harden geluid. Het akoestisch plafond is zeer doeltreffend in het verwijderen van lawaai en is verkrijgbaar in alle verschillende kwaliteiten van akoestisch veerkrachtig lager geprijsd product. Dit akoestische product wordt gebruikt in combinatie met ‘akoestisch schuim’, door het toevoegen van een toplaag akoestisch schuim bestaat uit een oppervlak dat de basislaag akoestische membraan zal zich aanpassen aan de akoestische behandeling, dan een laag akoestisch schuim corrigeren het ontwerp van de akoestische behandeling, zodat wanneer het product volledig is uitgehard en de luchtspleet met succes is gedekt het membraan zal een permanente akoestische membraan te vormen.

C isolate akoestisch plafond bestaat uit 12 meter lange dunne aluminium kanalen, vast te zetten aan het plafond met een bout en sluitring, de bovenste laag van akoestisch membraan is bevestigd aan het aluminium, dan is de onderste laag is een marmer stof afwerking die naar beneden draait tot een gladde afwerking die gemakkelijker te schilderen is.

Akoestisch plafond wordt meestal gebruikt in de nieuwbouw, het is de juiste tijd om het te installeren, want het is de perfecte tijd om een lagere prijs geluiddicht plafond te krijgen. MAAR, maakt de bouw van een nieuw huis ook, als je nodig hebt om een huis te bouwen dat geluiddicht is kunt u gebruik maken van akoestisch plafond te scheuren bestaande plafond, het stelt u in staat om een nieuwe constructie gedaan dat uw huis zal veel gemakkelijker te bouwen, het is redelijk geprijsd, zeer eenvoudig op te zetten en verbruiken minder energie. Akoestisch plafond is een voorwaarde van een nieuwbouwproject dat nodig kan zijn, vooral als u het bouwen van een nieuw huis of misschien remodelleren van een bestaande, het zal u helpen met uw project in dat het zal een warme, nuttige/se hemINSTALLATIEWAYSivePricely Venetiaanse creëren

Laten we nu eens kijken wat akoestisch plafond prijs is:

* verdachtplafond inclusief akoestisch plafond + een soort liners, geluidsisolatie voor geluid in een natuurlijk geluid- en vochtdichte ruimte

* Speciale akoestische plafondplaten, die ontworpen zijn om een maximale geluidsreductie te bereiken en dus de beste akoestische prestaties te geven

* Akoestisch schuim/dik karton, op maat gesneden en gekleurd, kan worden gebruikt als tijdelijk akoestisch plafond

* Gedeeltelijk/volledig perimeter akoestisch plafond is duurder

* Een verlaagd akoestisch plafond is minder duur en kan permanent het plafond van een kamer zijn.

Als u een kosteneffectief en bewezen akoestisch plafond wilt laten installeren, vergeet dan niet contact op te nemen met een betrouwbare en professionele adviseur die ervaring heeft met akoestische plafonddiensten. Studies hebben aangetoond dat een nauwkeurige analyse en ontwerp van een akoestisch plafond probleem begint met een feitelijke analyse van de locatie en de keten van associaties analyse. Het gaat erom alle mogelijke bevestigingspunten te vinden, b.v. gaten, lekken/roest, een manier om de bout vast te zetten of aan te draaien, deze weer samen te voegen tot een eenheid en vervolgens een nauwkeurige oplossing door te geven aan een consultant om een gedetailleerde offerte te verkrijgen.

Als u ervoor kiest een akoestisch plafondsysteem te laten installeren door een deskundige opnametechnicus, wees dan zeker voorzichtig met eventuele adviezen van een agent en consultant over de beste manier om uw plafond te repareren/bevestigen als het niet aan de aanvaarde normen voldoet.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.