Vinyl Vloeren

PVC vloeren Eindhoven

 

Dus als u niet veel wilt uitgeven aan een installatie voor uw mooie vinylvloer, dan kunt u altijd kiezen voor onze exclusieve PVC-omheiningen voor uw keuken, eetkamer, foyers, badkamer… of zelfs deze duurzame PVC-boerderij muur rond het zwembad gebruiken om uw zwembaddek er geweldig uit te laten zien!

De vinylvloeren die wij in Eindhoven verkopen zijn ontworpen om een langdurig oppervlak te creëren met eenvoudige onderhoudsvereisten en worden geleverd met 10 jaar garantie. De topkwaliteit vinyl vloeren worden meestal op dezelfde manier onderhouden als natuurlijke vloeren of vloerkleden en wanneer u de natuurlijke houten vloeren te koop ziet, zult u zien dat de meesten van hen veel onderhoud nodig hebben. Dat gezegd hebbende, de kleur is zelfs lichter en veel gemakkelijker te onderhouden dan houten vloeren.

Het ontwerp van de vinylvloeren die wij in Eindhoven verkopen biedt een uniek nieuw ontwerpconcept, aangezien de installatie van high-end commerciële PVC producten wordt voltooid via een ontworpen proces dat het risico van holtes, scheuren en andere onregelmatigheden in het oppervlak vermindert. Het proces minimaliseert de kans op aantasting van het oppervlak als gevolg van zwaar verkeer, wat de hygiëne verhoogt en daarmee de veiligheidsnormen voor installaties in commerciële, huishoudelijke en industriële gebouwen.

Wij kunnen een verscheidenheid aan vormen en ontwerpen van PVC vloeren installeren, afhankelijk van de mate van onderhoud die nodig is en de grootte van het oppervlak dat u wilt bedekken. De vloerafwerking kan mat of glanzend zijn en de kleuren zijn onbeperkt en uniek. Naast speciale effecten kunnen wij PVC ook beitsen. Als u weet dat uw PVC-vloer van grenenhout is, kunnen wij hem in een kleur verven die past bij uw inrichtingsplan met een colourwash garantie! Wilt u een andere kleur? Verschillende kleuren zijn ook beschikbaar. PVC is zeer geschikt voor woningen en bedrijven vanwege het eenvoudige onderhoud en de zeer lange levensduur. Door de duurzaamheid van PVC is het onderhoudsvrij en functioneert het langer dan naaldhout.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat u uw vakman moet vervangen met PVC plinten, want wij installeren ook PVC hekwerk, raampanelen, poorten, deuren, glasruiten en muurisolatie, evenals muurbekleding. Dit is een snelle en effectieve manier om het uiterlijk van uw werkplek op te frissen, of u nu een heel gebouw hebt of slechts een paar units. Deze stijl van metaallook zou ook passen bij een fabriek, winkel of een fabriek.

Het kan worden gebruikt in het interieur of het exterieur van een gebouw, voor trappen, dakoverVis verduidelijking met beautif Mes Trib raadswerk, gaspijpbevestiging Freg gebruiker fitter, energie-efficiënte Blu- premier panelen, alsmede voor waterdichting en in sommige gevallen PVC-vloeren.

Lees meer:

Laminaat laten leggen Eindhoven

PVC traprenovatie

Dit bericht is geplaatst in bouw&wonen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.